halpakauppafi

ساخت وبلاگ

  Bundesliigan 7 ensimmäisen kierroksen jälkeen tumma hevonen Union Berlin johtaa Bundesliigaa 17 pisteellä, ja Iron Man on myös liigan ainoa voittamaton joukkue. Union Berlin on lyönyt lyömättömänä näin pitkään, ja se on itse asiassa saavuttanut ennätyksen Bundesliigan kärjessä.

  Taisteleminen, juokseminen ja puolustaminen on perustaito. Neljässä päivässä ja kahdessa kilpailussa juoksumatka ylitti silti 122 kilometriä. Vankka puolustus on Union Berlinin perusta. Kentällä ei voi puolustaa enää yhtä henkilöä, mutta yritä saada yksi henkilö pois. Tämä on Fischerin tiimin salaisuus. Bragassa pelannut Union Berlin juoksi 4 kilometriä enemmän kuin vastustajansa. Union Berlinin kokonaisjuoksu on 7 kierroksen jälkeen 825,8 kilometriä, joka on myös Bundesliigan lippulaiva, 8 kilometriä enemmän kuin toiseksi sijoittunut Köln.

  Union Berlinille ja Swordsmanille ei tietenkään riitä kyky juosta, taistella ja puolustaa, vaan Iron Manilla on edelleen terävä vastahyökkäys, erityisesti "Black Wind Shuangsha" etulinjassa. Surinamen Macheraldo Becker on Bundesliigan eniten maaleja tehnyt pelaaja. Becker sprintti yli 36 kilometriä tunnissa, ja sillä on myös erinomainen yksitellen läpimurtokyky. Myös johtajuudessa on korkea vakaus. Urheilun presidentti Runelt ja entinen Sveitsin supermestarivalmentaja Fischer, jonka yli neljän vuoden toimikausi on Bundesliigassa toiseksi vain Freiburgin valmentaja Streichin jälkeen. Union Berlinillä on pelaajien käyttöönotossa tiukat standardit. Puhtaan jalkapallon huomioimisen lisäksi siinä kiinnitetään paljon huomiota myös fyysisten ja henkisten näkökohtien painoon. Tällaisten puitteiden puitteissa on luotu "raudalla lyöty liitto virtaavien sotilaiden kanssa", ja Bundesliigan ensimmäinen rautaverinen divisioona on luotu.

halpakauppafi...
ما را در سایت halpakauppafi دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : halpakauppafi halpakauppafi بازدید : 75 تاريخ : پنجشنبه 31 شهريور 1401 ساعت: 14:49

  Melo-ajan päätyttyä 1985-luvulla syntyneet pelaajat ovat vähitellen hävinneet Euroopan huippujalkapallostadioneista, ja jopa 90-luvulla syntyneet pelaajat ovat jääneet varhain eläkkeelle. Nyt ensimmäinen eurooppalaisen jalkapallon jälkeinen pelaaja, joka on tehnyt maalin, on täällä!

  Bundesliigan kuudennessa kierroksella Baye München isännöi Stuttgartia kotonaan. Ottelun 35. minuutilla Alfonso Davies ohitti vasemman laidan ja lähetti vinon syötön. Terr käytti tilanteen hyväkseen ja teki maalin vasemmalla jalallaan ja avasi maalin Bayeille 1-0! 17-vuotias ranskalainen hyökkääjä voitti onnistuneesti ensimmäisen kerran Baye-uransa. 2 maalia, Bundesliiga-uran ensimmäinen maali. Tämän maalin tekemisen jälkeen 17 vuotta ja 136 päivää vanha Terr ei ole vain Bayein historian nuorin Bundesliigan aloittaja.

  Elokuussa 2021 Terristä tuli Rennesin historian nuorin pelaaja 16 vuoden ja 110 päivän ikäisenä. Mielenkiintoista on, että Ligue 1:n kaudella 21-22 hän pelasi vain 7 kertaa joukkueen vaihtopelaajana aloittamatta, tehnyt maalin tai avustamatta, mutta nyt hän on tehnyt 2 maalia Bayeille. Kun monet opiskelevat vielä 17-vuotiaana, ranskalainen nero on jo tehnyt maalin Bundesliigan jättiläisen Bayein paidassa. Tämän taistelun jälkeen vuonna 2005 hankitun jalkapalloneron Mattis Terrin nimi saa epäilemättä enemmän huomiota. Hänestä odotetaan tulevan toinen ranskalainen huippuhyökkääjä!

halpakauppafi...
ما را در سایت halpakauppafi دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : halpakauppafi halpakauppafi بازدید : 88 تاريخ : جمعه 25 شهريور 1401 ساعت: 9:26

  Bundesliigan 60-vuotisen historian aikana se oli ensimmäinen kerta, kun joukkue oli 2 maalia jäljessä 88. minuutilla ja teki lopulta 3 pistettä. Tämä iltapäivä Dortmundissa kuului vain Werder Bremenille, joka tuli tänne vieraana. Nuoren marsalkka Ole Weerin johdolla pohjoissaksalaiset järjestivät 3 maalin ihmeen 6 minuutissa. Vuoden kuluttua Bremen palaa Bundesliigaan. Tällä kertaa se on jalkapallon ruumiin lisäksi myös sielu!halpakauppafi.jigsy.com

  Nämä kolme tavoitetta ovat ennen kaikkea tahdonvoiman tulosta. Buchananin maalilla Bremenin kaksi ensimmäistä rikkomusta ratkesivat. Takariviin lisätty Buchanan työnsi venettä vasemmalla jalallaan ja teki ensimmäisen maalinsa Bundesliigassa. Toisella pallolla, kun tekninen keskikenttäpelaaja Schmidt antoi pallon paremmassa asemassa olevalle Pieperille, hän syöksyi päättäväisesti rangaistusalueelle viimeistelläkseen hankalan pään kulmasta. Pisteiden nappaaminen ei suinkaan ole hänen erikoisalaansa, mutta tällä hetkellä hänen mielensä ratkaisee kaiken. . Bremenin nuorten harjoittelupelaajat lensivät maalinteon jälkeen lähes 100 metriä vieraiden katsomoille stadionin toisessa päässä. Schmidt oli joukkueen neljäntenä valintana hyökkäävässä keskikentän asemassa liian innokas tähän maaliin. Bundesliigan debyytti. Kolmannella maalilla, kun Dortmund ei ollut toipunut seuraavista iskuista, bulgarialainen teini Gruyev, joka nousi penkiltä, ​​viimeisteli ryöstön, Wei Ze lähetti päättäväisen läpipallon ja Burken käsittely oli vielä päättäväisempi, vaikka Laukaus läheltä kulmaa, mutta pallo oli niin vahva, ettei Kerberillä ollut mitään mahdollisuutta torjua.

  Sitkeä "kolme hyökkäystä", teknisen pelaajan muuttuminen ilmakiusaajaksi ja sarjalaukaus, joka työnsi käsikirjoituksen huipentumaan. Tällä tavalla syntyi Bundesliigan historian vahvin käänne. Kolmesta maalin tehneestä pelaajasta kaksi oli ilmaisia ​​siirtoja ja yksi omasta nuorten harjoittelusta. 0 siirtomaksua loi 3 maalia 6 minuutissa. Nykyään Bremen näyttää löytäneen oikean sielunsa. Kaudella 2020-21 Bremen putosi Bundesliigasta toisen kerran viimeisen 10 voittamattomuuden kierroksen hämmentyneenä, ja nyt se on sen paluun vahvin ääni. Uuden kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä Bremen osoitti erinomaista henkistä näkemystä, ja kirkas pelityyli sai ihmiset näkemään menneisyyden kukoistusajan varjon. Mutta vuoden 2004 Saksan kaksoismestarilla on vielä pitkä matka kuljettavana. Äskettäin ylennettynä pelaajana joukkueen budjetti on Bundesliigan pohjalla, ja siirtomarkkinoilla on vain 4 miljoonaa euroa Kööpenhaminan Steyn esittelyyn, mikä on kallis kauppa. Peräkkäiset sopimukset pääpelaajien, kuten Pavrenkan, Friedelin, Velikovicin ja Phil Krugerin kanssa ovat kuitenkin antaneet joukkueelle hiljaisen käsityksen pääkokoonpanosta, joka voi pelata tasaisesti Bundesliigassa ja tulla Bundesliigaksi. Kaunis maisema. Bundesliigan 60. kaudella nelinkertainen Bundesliigan mestari palasi ajoissa. Kun menet pois, olet hidas, ja kun palaat, hämmästyt maailmasta. Bundesliiga tarvitsee tällaista Bremeniä, tervetuloa takaisin!

halpakauppafi...
ما را در سایت halpakauppafi دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : halpakauppafi halpakauppafi بازدید : 72 تاريخ : سه شنبه 1 شهريور 1401 ساعت: 8:15